Over DJ Marc Brothers

Jarenlang knaagde het onderhuids, wist het alsmaar niet aan het oppervlak te komen. Tot er geen ontkomen meer aan was en de liefde voor muziek zijn krachtigste drijfveer werd. Een lang bewaard geheim uit de Nederlandse underground, eclectisch en niet in een hokje te stoppen. Marc Brothers staat voor de vakkundige integriteit die verloren dreigt te gaan in een steeds commerciëlere industrie.

Gedreven door passie en een subliem begrip van live performance, weet Marc Brothers als geen ander hoe hij tijdens sets de spanning op kan drijven tot een ongekend hoogtepunt. Van snoeiharde electro house en grootschalige progressive tot groovy tech- en ontspannen deephouse. Iedere set is een meeslepend verhaal dat je vastpakt en niet meer loslaat, aan elkaar gemixt op het gehoor van een kenner.

Timmerend aan de weg als producer lanceerde hij onlangs de track ‘Stay Right There’ in de Spinnin’ Records Talent Pool en eindigde op de eerste plek. Zijn ervaring als dj sijpelt door in zijn producties, wat een onmiskenbaar geluid en talent manifesteert. Genres zijn obstakels en beperkingen zijn er om te vergeten. Marc Brothers schudt de scene door elkaar en creëert een sound zonder uiteinden.

Ook te vinden op:

Jouw Trouwauto
Licht en geluid

boek Marc Brothers