DJ-workshop Noord-Holland

Met een DJ workshop van Marc Brothers ervaart u hoe het is om zelf DJ te zijn. Marc Brothers geeft workshops in zijn DJ-school in Hoorn – ElectronicMusicFactory – en in de rest van Noord-Holland. Onder leiding van een ervaren DJ leert u in anderhalf uur de beginselen van het vak. Met de professionele draai-apparatuur waant u zich voor even een echte DJ: een unieke ervaring.

Ook als u graag DJ wilt worden, is een DJ workshop aan te raden. In korte tijd leert DJ Marc Brothers u de fijne kneepjes van het vak, waarmee u stappen kunt zetten in de DJ-wereld.

Heeft u interesse in een DJ workshop van Marc Brothers? Bel 06 – 514 889 56 of vul het contactformulier in.

Wat kost een DJ workshop van DJ Marc Brothers?

De kosten van een DJ workshop van DJ Marc Brothers zijn afhankelijk van uw locatie. U volgt een DJ workshop in Electronic Music Factory in Hoorn of Noord-Holland al vanaf € 100,-.

DJ workshop in Hoorn

Een DJ workshop van anderhalf uur in een professionele studio in Hoorn!

Vanaf €100

* Prijs is geldig vanaf 4 personen. Voor iedere extra deelnemer wordt € 25,- berekend. Prijs is exclusief btw.

DJ workshop Noord-Holland

Een DJ workshop van anderhalf uur op locatie in Noord-Holland

Prijs op aanvraag

* Workshop van 1,5 uur op locatie in Noord-Holland. Neem contact op voor de exacte kosten.

Wat houdt de DJ Workshop in?

In de DJ workshop van Marc Brothers maakt u allereerst kennis met de professionele DJ-apparatuur. U begint bij de basis en wordt wegwijs gemaakt met de functies van de apparatuur. Wanneer u deze onder de knie heeft, leert u diverse mixtechnieken zodat u in zeer korte tijd uw eigen platen kunt mixen.

Voor de workshops van DJ Marc Brothers heeft u geen ervaring nodig. De workshop wordt volledig op u afgestemd; of u nu beginner of gevorderde bent.

Wilt u een DJ workshop op locatie van DJ Marc Brothers? Neemt contact op door te bellen naar 06 – 514 889 56 of vul het contactformulier in.

Een workshop met professionele apparatuur

DJ Marc Brothers werkt in zijn DJ-school met professionele DJ apparatuur. Met de Pioneer CDJ-2000 Nexus als basis wordt scratchen kinderspel en verandert u moeiteloos de snelheid van de muziek. De connectie met de Pioneer DJM-900 Mixer zorgt ervoor dat u de muziek kunt voorzien van effecten en nummers in elkaar kunt mixen.

In de workshop worden de basisfuncties van de apparatuur uitgelegd, waarna u snel zelfstandig aan de slag kunt met het draaien en mixen van muziek.

DJ workshop bij jou thuis

DJ Marc Brothers geeft workshops bij u op locatie. Omdat de apparatuur niet veel plek in beslag neemt, kan de workshop overal plaatsvinden; óók bij u thuis. Twijfelt u over uw locatie? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Om de workshop overzichtelijk te houden en om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk achter de draaitafel kunt staan, zijn de workshops voor maximaal twee personen. Door het aantal personen klein te houden, krijgt u tijdens de workshop de optimale begeleiding.

Privé-workshop

Een privé-workshop is de perfecte manier om kennis te maken met het DJ-vak. Door de betrokken begeleiding leert u in korte tijd de apparatuur te bedienen en kunt u het grootste gedeelte van de workshop zelf draaien; een unieke kans om uw talent te ontdekken.

Duo-workshop

Een DJ-workshop voor twee personen geeft een heel andere beleving dan een privé-workshop. Er ontstaat tussen de deelnemers altijd een onderlinge strijd: wie creëert de beste mix? Met de professionele begeleiding van DJ Marc Brothers komen beide toekomstige DJ’s tot een eindproduct om trots op te zijn.

DJ workshop reserveren

Wilt u een DJ workshop reserveren? Vul dan onderstaand formulier in en Marc Brothers neemt zo snel mogelijk contact met u op. Voor verdere vragen kunt ook bellen naar 06 – 514 889 56.

Reserveer een DJ workshop van Marc Brothers

[elementor-template id=”258″]